Podelite proizvod na:

HYPE Low Sugar Bar SALTY CARAMEL 60g

Proizvođač: Oatein

240,00 RSD

Oatein HYPE čokoladica je napravljena da razbije svaku grickalicu koja vam se sviđa. Ova četvoroslojna proteinska čokoladica isporučuje 18 g proteina, manje od 2 g šećera i unosi ispod 195 kalorija po baru. HYPE bar ima sjajno meku teksturu koja se topi u ustima sa svakim zalogajem.

Nema na zalihama

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

Plaćanje Karticom

preko Banca Intese

Plaćanje kešom

Kuriru prilikom isporuke

Uštedite Kupujući Pakete
Iskoristite ekskluzivni popust birajući naše pažljivo odabrane pakete suplemenata.

Oatein HYPE čokoladica je napravljena da razbije svaku grickalicu koja vam se sviđa. Ova četvoroslojna proteinska čokoladica isporučuje 18 g proteina, manje od 2 g šećera i unosi ispod 195 kalorija po baru. HYPE bar ima sjajno meku teksturu koja se topi u ustima sa svakim zalogajem. Iako možda nismo najbolji brend na svetu, prilično smo sigurni da znamo kako napraviti najbolje proteinske barove na svetu. U Oateinu cenimo sve naše kupce i trudimo se da udovoljimo prehrambenim potrebama što šire publike.

Recenzije

Trenutno nema ocena:

Dodaj recenziju
HYPE Low Sugar Bar SALTY CARAMEL 60g HYPE Low Sugar Bar SALTY CARAMEL 60g
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Info:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: